Ma arról fogunk beszélni, hogy miért éri meg előfizetni a marketing csomagra, amely tartalmazza a konzultációt, stratégia és célok meghatározását, közösségi média profilok kezelését, hírlevél küldést és kezelést, havi riportokat, marketing tanácsadást és weboldalra történő tartalomfeltöltést. Ezeknek a szolgáltatásoknak több előnye is van, amelyek segíthetnek vállalkozásotok sikerében.

A marketing csomagban foglalt szolgáltatásaim segítenek abban, hogy összehangolt és célorientált stratégiát alakítsunk ki. Ssegítek a vállalkozásod céljainak meghatározásában, és abban, hogy hogyan érjük el ezeket a célokat az online térben.

Abban egyetértünk, hogy a közösségi média profilok kezelése szükséges a vállalkozás online jelenlétének erősítéséhez. Én segítek abban, hogy a közösségi média platformokon hatékonyan kommunikációt alakítsunk ki az ügyfelekkel és közösséget építsünk.

A hírlevelek erősíthetik az ügyfélkapcsolatot és növelhetik a visszatérő ügyfelek számát. A csomag tartalmazza a rendszeres hírlevél küldést és a lead-ek kezelését. A hírlevelek által értékes tartalat és ajánlatokat tudunk küldeni az ügyfeleitek részérel. 

A havi riportok segítenek abban, hogy nyomon kövessük a marketing tevékenységek eredményességét. Ezek az adatok alapján finomhangolhatjuk a stratégiát.

Fontos, hogy a vállalkozás weboldala mindig naprakész legyen és a legfirssebb hírek, blogbejegyzések rendszeresen közzétételre kerüljenek. Webdizájnerként könnyedén elvégzem a wordpress alapú weboldalatok karbantartását és frissítését.

Kinek ajánlom a csomagot?

  • Kis- és középvállalkozásoknak, akiknek nincs saját marketingesük.
  • Vállalkozásoknak, akik szeretnék növelni az online jelenlétüket és ügyfélbázisukat.
  • Akiknek nincs idejük vagy erőforrásuk az online marketing komplex feladatainak kezelésére.